Descopera Novatik NATURA!

Suntem incantati sa va prezentam noul produs Novatik NATURA – o noua generatie de tigle metalice cu acoperire de roca vulcanica.

In calitate de trend setteri, Novatik NATURA vine ca o evolutie fireasca in dezvoltarea Novatik. 15 ani de experienta in comercializarea invelitorilor modulare cu acoperire de piatra, le-au dat increderea si cunostintele necesare pentru a dezvolta propria tigla metalica cu acoperire de roca vulcanica.

novatik natura markline roofs classic slate wood roman

In gama Novatik NATURA au fost alese 4 profile distincte care recreaza aspectul invelitorilor consacrate:

  • CLASSIC – profil ce aminteste de tigla traditionala de pretutindeni;
  • WOOD – de frumusetea naturala a acoperisului din sindrila de lemn;
  • SLATE – de aspectul deosebit al ardeziei;
  • ROMAN – de arhitectura acoperisurilor mediteraneene.

Novatik NATURA este realizata din otel de cea mai buna calitate, protejat anticoroziv cu aliaj de AlZn 150 g/mp si acoperire cu roca vulcanica. Novatik NATURA beneficiaza de 50 de ani garantie tehnica si 20 de ani garantie la acoperirea de roca.

Novatik NATURA reprezinta o “promisiune onorata” a companiei Novatik de a crea un produs inteligent si bine conceput, care sa ofere investitiei tale un plus de valoare si sa satisfaca cele mai ridicate exigente in materie de design si functionalitate.

Doresti mai multe detalii despre Novatik NATURA sau oferta personalizata pentru acoperisul tau?

CONTACTEAZA-NE
2019-09-18T12:53:14+00:0016 septembrie 2019|
Acest site utilizeaza cookie-uri in scopuri analitice, de personalizare si publicitate. Continuand sa navigati pe site-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea lor. Ok