BLACK FRIDAY – cu oferta aceasta, o să-ți pară rău că nu ai casa mai mare cu 30%!

De Black Friday, țiglele din gama GERARD Milano Chestnut și GERARD Shake Charcoal, garantate 50 de ani, vin și cu un preț istoric!

Ne face plăcere să vă anunțăm lansarea noi noastre campanii de Black Friday, prin intermediul căreia oferim clienților un discount de 30% pentru țiglele metalice acoperite cu rocă vulcanică GERARD Milano Chestnut și GERARD Shake Charcoal, în limita stocului disponibil.

Gerard Milano

GERARD este produsul cu cea mai lungă perioadă de garanție de pe piață – 50 de ani, bazată pe experiența acumulată în peste 64 de ani. Este un produs cu o greutate redusă, ce nu afectează structura șarpantei, cu un sistem de fixare inovativ care permite acoperișului să reziste în condiții de intemperii extreme. În plus, acoperirea oțelului cu un strat de aliaj de aluminiu zinc, asigură o rezistență la coroziune de 8 ori mai mare față de tabla galvanizată.

gerard shake

Profită și tu de Black Friday până pe 21 noiembrie 2021 și cumpără-ți acoperișul GERARD – cel mai apreciat produs de țiglă metalică cu acoperire de piatră naturală. Nu ezita să ne contactezi pentru a beneficia de cea mai plăcută experiență în materie de acoperișuri premium.