GERARD ELEGANTA – o formă dreptunghiulară în
armonie cu dorința de simplitate și frumusețe!

Alegerea acoperișului ideal reprezintă un pas decisiv pentru orice tip de clădire, cu atât mai mult dacă acea clădire este chiar casa ta. Această investiție pe termen lung trebuie să îți ofere satisfacție și liniște sufletească pentru toată viața. Descoperă avantajele tehnologiei avansate folosite pentru sistemele de acoperișuri GERARD!

Noul GERARD Eleganta îmbină rezistența oțelului cu eleganța suprafeței acoperite cu piatră.

gerard eleganta

GERARD a făcut un pas în plus pentru a dezvolta finisajul de acoperire cu piatră, perfect pentru noua țiglă  modernă și netedă, Eleganta. Caracteristicile sale unice oferă un finisaj atractiv care, în același timp imbunătățește rezistența la radiațiile UV. Rezistența excelentă la intemperii și coroziune a fost obținută cu ajutorul aliajului de 250 g/m2 zinc-aluminiu-magneziu, care îi oferă oțelului de 0,50mm grosime o protecție de sacrificiu.

GERARD – principalul producător de țigle metalice cu acoperire de piatră naturală – este acum disponibil într-un design atractiv și modern. Flexibilitatea finisajului texturat îmbunătățit, surprinde eleganța și aspectul delicat ale unui profil plat, modern.

Daca si tu doresti sa iti protejezi caminul cu GERARD – cel mai apreciat produs de tigla metalica cu acoperire de piatra naturala, nu ezita sa ne contactezi pentru a beneficia de cea mai placuta experienta in materie de acoperisuri.