Redescopera Originalul!

In anul 1957, Lou Fisher, un inovator om de afaceri din Noua Zeelanda, a inventat primele tigle metalice cu acoperire de piatra naturala GERARD.

In cei peste 60 de ani de istorie, acest concept a fost dezvoltat folosind cele mai noi tehnologii. Acestea au mentinut GERARD in pozitia de lider mondial al tiglelor metalice cu acoperire de piatra. Marca GERARD face parte din Roof Tile Group – cel mai mare producator de tigle metalice cu acoperire de piatra naturala din intreaga lume. Proprietarul Roof Tile Group este IKO Industries – companie cu peste 3.500 de angajati si peste 25 de fabrici de productie la nivel mondial.

Descopera povestea Gerard in urmatorul materialul video!

In Romania, tiglele GERARD sunt cunoscute si utilizate cu succes de peste 15 ani. Intreaga piata de tigla metalica cu acoperire de piatra fiind dominata de inventatorul si liderul pietei.

Incepand cu Noiembrie 2019, unicul importator al produselor GERARD in Romania este Premium Roof Tiles. Compania este coordonata de o echipa de specialisti, cu o vechime de peste 15 ani in sisteme complete de invelitori metalice. Premium Roof Tiles furnizeaza in Romania, atat din stoc cat si pe baza de comanda, toate produsele GERARD. Sunt disponibile 7 profile: Classic, Heritage, Shake, Milano, Shingle, Diamant si Alpine complet accesorizate, intr-o combinatie de peste 20 de culori. Descopera mai multe detalii pe site-ul oficial GERARD https://www.gerardroofs.eu.

Daca si tu doresti sa iti protejezi caminul cu GERARD – cel mai apreciat produs de tigla metalica cu acoperire de piatra naturala, nu ezita sa ne contactezi pentru a beneficia de cea mai placuta experienta in materie de acoperisuri.